Çok güzel bir şey yaptım ve sonunda sigarayı bıraktım. Öyle yavaş yavaş değil bir anda içmemeye karar verdim. Şimdi çok iyi anlıyorum sigara kokusunun çevremdekilere ne kadar kötü geldiğini. Nefes alıp vermem bile düzeldi. Artık hızlı yürürken tıkanmıyorum. Eğer sizde sigarayı bırakmayı düşünüyor ama bugün değil yarın bırakacağım diyorsanız, size tavsiyem sigara paketinizi şimdi çöpe atın ve bunu ertelemeyin.
taktiniz ya sigaraya basimizi nereye cevirsek sigaranin zararlari anlatiliyor.surda icme yasak ,burda icme yasak tatile gittigimizde odalara sigara icilmez resmi koyuyorlar otelde .bu nasil bir is yemek ye arkasindan keyf yapma tatile git keyfini cikarma.evde otur olmaz ev kokuyor su yok bu yok arkadas yaptigimiz tek lüksüde elimizden almak icin ugrasan ne cok kisi var su hayatta .beni bizi koruyup kollamaya calisan ne cok insan varmis etrafimizdada biz bunlari niye fark edemiyoruz . her seyden vaz gectik bari tek bir keyfimiz olan sigarayada karismayin....
Bende çevremdekiler bana yeter artık dediklerinde sizin gibi söyleyip, 'tek lüksüm sigara içmek bu keyfimide elimden almayın' diyordum. Ama ben kendi sağlığım için bıraktım ve bırakmayı düşünenlerede biranda bırakmalarını, ertelememelerini söyledim. Herkesin kendi hayatı kim ne yapmak isterse, nasıl yaşamak isterse onu yazmakta özgür.)
Sevilaycım tebrikler ve yorumlarını bekliyoruz.![]()
nutfee, tebrik mesajın için çok teşekkür ederim((:
en son sigarayı tamamıyla bıraktığımda buraya yorumumu yazacağımı söylemiştim, sigarayı bıraktım demek bile ayrı keyifmiş. İşe yaradı bu niquitin. Ne yalan söyleyeyim bende de yarar mı diye düşünüyordum…![]()
Süper çok sevindim, tekrar tebrikler sevilaycım.![]()