1Likes -
1 Post By svgsen
-
Yeni Üye
internet ve hayatımızdaki yeri
kadın ve internet.. internet kadın için bazen yararlı bazen zararlıda olabiliyor..bu günümüzde kadınlar için gecerli degil erkekler için daha da gecerli bir kavram erkekler interneti sorumsuzca ve amacından çkımış bi şekilde kullandıkları için bu kavramın onlara daha cok yakıstıgına inanıyorum internet günümüz insanı açısından çok degerli birşey kadının interneti daha sorumluca kullandıgına inanıyorum intreneti elbette bilgi alişverisi dısında sohbet olarak ta kullanacagız ama olayı kaliteli bir sekilde sürdürebilmek önemli olan..
Konu bahar tarafından (22 Şubat 2012 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.
-
Üye
selam arkadaşlar ewet katılıyorum internet bir derya ama önemli olan doğru kullanmak insanlıktan çıkmamak kaliteli olmak
-
Kadınlar Derneği Başkanı
Kesinlikle haklısınız, interneti sadece amacımıza uygun bir şekilde kullanmak çok önemli. Artık yaşı kaç olursa olsun kadın ya da erkek ( aslında erkeklerin saısı daha fazla) interneti amacı dışında kullanıyorlarlar. Keşke bir uyarı sistemi çıksa kötü aramalar için anında müdahale olsa. Aile koruma duvarı diye bir sistem var internet paketlerinde fakat bu da pek işe yaramıyor maalesef.
-
Yeni Üye
internet hem faydalı hem de insanı kendine çabuk çekiyor. şu aralar meşgul olduğum için kısıtlı giriyorum ama işim olmadığı zaman epey vakit geçiriyorum. hem istediğim bilgiyi hemen bulabiliyorum bu açıdan çok iyi hem de bazen hiç görüşemeyeceğini düşündüğün insanlarla bir araya getirebiliyor seni benim birkaç yıl önce tanıştığım bi arkadaşım vardı başka şehirlerde olduğumuz için hep internet aracılığıyla konuştuk ama şimdi bilişim eğitim merkezinin yaz kampı varmış kampla hem istanbul dışındakiler hem de istanbuldakiler yaz kampının içerdiği eğitimlerden birini alacak hem de istanbul'u tanıma istanbul'da konaklama fırsatını yakalayacaklarmış, arkadaşım da gelecek, senelerdir bağlantımızın kesilmemesinin nedeni internet olduğu için bu açıdan seviyorum